Hirdetés

Lemaradtatok a Modern Warfare előző ingyenes hétvégéjéről? Semmi gond, jön a következő

|

A Warzone mellett nemsokára a hagyományos multiplayert is bárki kipróbálhatja néhány napig.

Hirdetés

Jó néhány játékos sikerült beszippantania a Call of Duty: Modern Warfare battle royale részének, a Warzone-nak, ami elég sajátos formában tálalja ezt a módot. Nem olyan rég viszont a fejlesztők a jól megszokott többjátékos mókát is ingyenessé tették rövid időre, és nem kellett sok idő ahhoz, hogy ismét meglepjenek minket.

Hirdetés

Április 24-én, tehát ma, magyar idő szerint 19:00-kor bekerül a Warzone kliensbe egy vadonatúj playlist, amin keresztül ingyenesen megnézhetjük, milyen a Modern Warfare klasszikus többjátékos része. Összesen öt pálya lesz így elérhető, és a 6v6 mellett 10v10 felállásban is lövöldözhetünk rajtuk.

Az ingyenes időszak április 27-én, szintén 19:00-kor ér véget nálunk. Ti kipróbáljátok majd a hagyományos multiplayert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)