Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - célzás közben is lehet majd újratölteni

|

Különbség lesz egy teljes tár eldobása és egy üres tár helyettesítése között.

Hirdetés

Az Infinity Ward beugrott, hogy megválaszoljon pár kérdést a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Nagyrészt a töltési mechanikákról beszéltek, melyek nagyot változnak az előző részekhez képest.

Hirdetés

Korábban, ha épp követtél valakit a célkereszttel, akkor a játék újratöltés közben letetette veled a fegyvert, és újra kellett céloznod. A Modern Warfare-ben ilyen nem lesz, itt már célzás közben is lehet majd tölteni. A töltés animációk is nagyot fognak változni.

"A múltban sosem mutattuk meg, hogy fizikailag hogyan is néz ki egy tár lecserélése, de most minden sokkal tapinthatóbbá válik. Ha a karakternek van egy hosszú vagy bővített tárja, akkor a csere közben minden mozdulata erős és agresszív lesz, és érezteti majd veled, hogy milyen érzés a Tier 1 operátoroknak kezelniük ezeket a gépeket."

- nyilatkozták a fejlesztők. A Modern Warfare-ben az animáció változik majd attól függően, hogy egy üres tárat cserélsz-e ki vagy egy majdnem teli kazettát dobsz a kukába. Sok ilyen apró részletre fog odafigyelni ezúttal az Infinity Ward, ami a játékmenetet nem fogja a feje tetejére állítani, de a fegyverkezelés érzését komolyan érinti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)