Hirdetés

A Shipment a menő, és ez tönkreteszi a matchmakinget a Modern Warfare-ben

|

Két klasszikus pálya is bekerült a játékba nemrég, és nem is kérdés, hogy melyiket preferálják a játékosok.

Hirdetés

A legutóbbi nagy frissítéssel együtt elég sok minden érkezett a Call of Duty: Modern Warfare-be, így egyebek mellett elérhetővé vált a korábbi részek két pályája, a Shipment és a Vacant. Mindkettőt egy playlistre rakta az Infinity Ward, így ha ezek valamelyikén akarunk játszani, be kell vállalnunk, hogy a másikra dob be a játék. 

Hirdetés

Egyértelműen látszik, hogy a Modern Warfare-játékosok többsége a Shipmentet preferálja a két friss harctér közül, és sokan rögtön kilépnek a lobbyból, ha meglátják, hogy a Vacant következik. Ezzel ugyan saját maguknak megoldhatják a problémát, de közben akaratlanul is megnehezítik mindenki más dolgát. Ilyenkor ugyanis az a furcsa helyzet áll elő, hogy a kilépett játékosok utáni üres helyeket fel kell tölteni, így a meccs nem indul el, és sokszor csak újabb kilépegetők érkeznek.

Ez az egész egy nagy ördögi körforgásnak tűnik, és a rajongók értelemszerűen nem is örülnek neki. Valaki például egymás után 24-szer került be egy Vacant lobbyba, ami egyértelműen jelzi, hogy nagyon nincs rendben ez a dolog. Remélhetőleg az Infinity Ward gyorsan lép az ügy kapcsán, ha már anno a Crash helyett hamar visszatették a Shoot House 24/7 playlistet is a játékosok nyomására.

How many times in a row can I get Vacant lobbies? from r/modernwarfare

Nektek a Shipment vagy a Vacant jön be jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)