Hirdetés

Új játékmóddal, friss playlisttel bővült a Call of Duty: Modern Warfare, de a Warzone is frissült

|

Bőven van miért visszanézni mindkét Call of Duty játékba, a Modern Warfare új játékmódjában például a levegőbe röpültök, ha nem vagytok elég gyorsak.

Hirdetés

Az Infinity Ward egy meglehetősen hosszú blogposztban részletezte, hogy milyen újdonságokra számíthatnak a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone játékosai. Frissül a playlist, de új játékmódot is kapunk. 

Hirdetés

Az első fontos újdonság a playlistetknél lesz tetten érhető: ettől a héttől fogva ugyanis a élesedik a Cabin Fever playlist, amelyben hat a hat elleni kicsi és közepes méretű összecsapásokra számíthatunk olyan pályákon, mint a Rust, a Shipment, a Shoot House, a Hideout, valamint a Hackney Yard. A feladatközpontú játékmódok és a deathmatch is részét képezi az új playlistnek. 

Még ennél is izgalmasabb azonban talán a visszatérő Cranked játékmód, és a Gunfight Trios Tournament bevezetése. A Cranked ismerős lehet a veteránoknak, hiszen ez a mód először a 2013-as Call of Duty: Ghostsban debütált. Igazán pörgős játékmódról van szó, ami tulajdonképpen egy olyan deathmatch, ahol a játékosoknak gyorsan új killeket kell összeszedni, ha viszont senkit sem kapnak puskavégre egy bizonyos időn belül, és lejár a számláló, akkor ők maguk fognak felrobbanni. A Gunfight Trios Tournament egy jóval földhözragadtabb, klasszikus minibajnokság, ahol 16 háromfős csapat méri össze az erejét egyenes kieséses rendszerben. 

A Warzone esetében fontos még megemlíteni, hogy négy- és háromfős csapatokban, illetve egyénileg is nekiveselkedhetünk a meccseknek, hiszen a Trios mód is visszatért, miután egy rövid időre kivették a Quads bevezetése után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)