Hirdetés

Újabb szivárgások érkeztek a Modern Warfare battle royale módjáról

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan kiderül, hogyan képzelik el az Infinity Wardos srácok a népszerű módot.

Hirdetés

A legújabb Call of Duty rész egyelőre nem tartalmazza a korábbi epizód egyik legsikeresebb játékmódját a battle royale-t, viszont szinte a megjelenése óta érkeznek róla pletyák és szivárgások. Most, hogy elindult a második szezon, egyre több jel utal arra, hogy hamarosan bevethetjük magunkat a folyamatosan szűkülő pályára, hogy mindenkinek megmutassuk ki az úr a harcmezőn. 

Hirdetés

Nemrég már láthattuk, hogy feltehetőleg hogyan néz majd ki a az Warzone névre keresztelt új mód térképe. Most több új infó is érkezett, többek között egy hangfelvétel, amin Captain Price hangját hallhatjuk, amint a játékosokat utasítja, az egyik feltételezett helyszín, a Supply Station felkeresésére.

Valószínűleg ez lesz az a hely, ahol csapatunk felszerelkezhet, ha már összegyűjtött pár dolgot a pályán. A másik kiszivárgott infó is szorosan ideköthető, hiszen az említett Supply Stationről láthatunk egy képernyőfotót. Úgy néz ki, hogy itt mindenféle speciális felszerelést, harci drónt, gázmaszkot, légicsapást, turretet és egyéb hasonló jóságokat húzhatunk majd be:

Mindezek mellé egy öt perces játékmenet videó is felkerült a netre, ami a Warzone training pályájáról származott, azonban ezt az Activision minden felületről eltüntette. Egyelőre továbbra sem érkezett semmilyen hivatalos infó a játékmódról, tehát még mindig érdemes várni az ünnepléssel, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy hamarosan megkapjuk a battle royale módot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)