Hirdetés

Ezek az újdonságok érkeznek a Call of Duty: Modern Warfare multijához és a Warzone-hoz

|

Egy új pályával bővül a multiplayer, míg a nemrég debütált ingyenes módban egy új karakterrel vehetjük bele magunkat a harcokba.

Hirdetés

Alig hogy elrajtolt a Warzone mód, amibe bárki ingyen belevetheti magát, máris újdonságok érkeznek hozzá, hogy a játékosok ne unhassanak rá egyhamar. Persze az Infinity Ward nem feledkezik meg a Modern Warfare remek többjátékos szekciójáról sem, amihez szintén jön egy új pálya, hogy a 6v6 szerelmesei is kapjanak egy új játszóteret. 

Hirdetés

A Khandor Hideout névre hallgató, közepes méretű map igen változatos taktikákat tesz lehetővé, mivel a nagy nyílt terek mellett a kisebb zárt helyiségeket is találunk rajta, így a távolról halálos mesterlövészek és a közelharcban daraboló katonák is megtalálják a számításaikat. 

Persze jelenleg a Warzone a legnagyobb sláger, ahol egy új operátor, Talon és hűséges kutyája, Indiana fűszerezi meg kicsit a meccseket. A hozzá tartozó csomagban megtalálunk egy új kivégzést (ami bizony a kutyát is bevonja a darálásba), illetve két Legendary fegyver tervrajzot is. 

Ezek mellett persze sok más apróság is érkezik majd, beleértve az új fegyvereket; a Warzone-ban a 725, az MK2 karabély, az .50 GS és az EBR-14 is színesíti majd a fegyvertárat, de visszatér a Call of Duty Endowment Defender Pack is, aminek megvásárlásával háborús veteránokat támogathattok. Az ebből behúzott cuccokat a multiplayerben, a Special Ops és a Warzone módban is használhatjátok. 

Ha részletesebben szeretnétek elmerülni az újdonságokban, az Activision hivatalos blogján érdemes szétnézni. Ha minden jól megy, akkor a fent felsorolt tartalmak a holnap reggel 7 órakor élesednek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)