Hirdetés

Késik a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone következő frissítése

|

Nem kaptuk meg ma a beígért update-et, és egyelőre azt sem tudjuk, meddig kell még várnunk rá.

Hirdetés

Tegnap számoltunk be arról, hogy a mai nap folyamán élesedik majd a Call of Duty: Modern Warfare multijához és a Warzone-hoz érkező legújabb frissítés, de úgy tűnik, hogy mégsem sikerült időben elkészülni az update-tel. 

Hirdetés

A játék mögött álló fejlesztőcsapat, vagyis az Infinity Ward a Twitteren jelentette be, hogy el kell halasztaniuk a frissítést pár nappal, így az új operátor, Talon, az új játékmódok, és pálya, a Khandor Hideout is csak később érkezik meg. Egyelőre pontos dátumot nem tudtak közölni, de hamarosan elvileg ezt is elárulják majd nekünk. 

Reméljük, hogy tényleg csak pár napról van szó, és nem kell tovább várnunk az update-re. Mindenesetre addig is bőven van időnk újra megnézni Kaci próbálozásait, aki daevvel és Siriusszal együtt vágott neki a Warzone-nak, ezt a videót ide kattintva éritek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)