Hirdetés

Petícióban követelik a Call Of Duty crossplay funkciójának eltörlését a PC-s játékosok miatt

|

Így szeretnének végérvényesen megszabadulni a mások játékát tönkretevő csalóktól.

Hirdetés

A tisztességtelen eszközökhöz folyamodó játékosok megkeserítik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone meccsek jóhiszemű résztvevőinek mindennapjait, bár a fejlesztők kreatív módokon próbálnak megszabadulni tőlük, például dedikált lobbykba pakolják őket. Akadnak azonban olyanok, akik szerint ez még messze nem elég. A főleg PC-s csalók miatt egy ausztrál játékos, Doni Tongakilo petíciót indított. 

Hirdetés

Jelen hír megírásának pillanatában több mint 4700-an írták alá azt a kezdeményezést, ami el szeretné érni, hogy a Call of Duty: Warzone-ban csak és kizárólag az Xbox One-os és PlayStation 4-es felhasználók játszhassanak együtt, a PC-seket pedig zárják ki a crossplayből. Ezt nyilván azzal indokolja, hogy így lehetne csak végérvényesen megszabadulni a csalóktól, akik a konzolos játékosok szórakozásába is belerondítanak.  

Azzal persze maga Doni is tisztában van, hogy az efféle petíciók általában semmit sem érnek, és nem változik meg tőlük azonnal a világ, de azért reménykedik benne, hogy legalább a vészharangot sikerül így megkongatni, és a probléma fontossága eljut a fejlesztők fülébe is. Arról, hogyan kerülhetitek el a csalókat a Warzone-ban és a Modern Warfare-ben, itt írtunk bővebben

Szerintetek is az lenne a megoldás, ha kizárnák a PC-seket a crossplayből? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)