Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - nem lesznek benne zombik

|

A fejlesztők elsősorban a realisztikusságra törekszenek, ezért is nem raknak zombi módot a játékukba.

Hirdetés

Az Activision tegnap leleplezte a Call of Duty: Modern Warfare-t, ami az első trailer alapján úgy tűnik, hogy egészen életszerű helyzeteket fog bemutatni a játékosoknak. Viszont hiányozni fog belőle egy közkedvelt játékmód, de ez talán nem is akkora probléma.

Hirdetés

Eredetileg a Treyarch vezette be a zombi módot a Call of Duty szériába, és az eltelt években gyakran találkozhattunk az élőhalottakkal a különféle részekben, legutóbb például a Black Ops 4-ben. Ám az Infinity Ward most egy kicsit szakít ezzel a hagyománnyal, ugyanis a Call of Duty: Modern Warfare kampányért felelős rendezője, Jacob Minkoff elárulta, hogy a legújabb részben bizony nem lesz ilyesmi. Ennek pedig szimplán az az oka, hogy a srácok egy valósághű világot szeretnének a közönség elé tárni, amibe nem igazán férnek bele a zombik.

Nektek hiányzik majd a zombi mód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)