Hirdetés

Call of Duty - a Sledgehammer új részhez toboroz munkaerőt

|

A Call of Duty: Modern Warfare 3 társfejlesztője, a Sledgehammer Games új álláslehetőségeket tett közzé, melyek egy újgenerációs CoD fejlesztését sejtetik.

Hirdetés

Még júliusban (amikor a Call of Duty: Ghosts még meg sem jelent) egy Sledgehammer munkatárs beleírta LinkedIn profiljába, hogy egy next-gen Call of Duty címen dolgozik. Azonnal elkezdték pletykálni, hogy nagy dolgok vannak készülőben a cégnél, most konkrét állásajánlatok lettek kilistázva ezzel kapcsolatban, tehát megint lehet találgatni.

A kiírás szerint fegyver és járműkészítő művészeket keresnek, ráadásul a leírás egyértelműen kimondja, hogy egy következő generációs Call of Duty játékról van szó. Feladatuk egy AAA címhez készülő fegyverek és járművek elkészítésének felügyelete a koncepciós rajzok és fotók alapján. Máshol a többjátékos mód elkészítéséhez keresnek munkatársakat, akik pályákat terveznének egy új Call of Duty projekthez.

Az nem kimondottan meglepő, hogy már készül a következő Call of Duty, de vajon mi lesz az? Egy Modern Warfare 4, vagy ha már annyira next-gen cím, akkor egy teljesen új történet? Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)