Hirdetés

Jön egy Call of Duty a Nintendo Switchre?

|

Felbukkant az opció, hogy a Nintendo Switch konzolunkat hozzákössük a Call of Duty profilunkhoz. A kérdés csak az, hogy minek, ha nem jön a platformra játék.

Hirdetés

A semmiből jött a lehetőség, hogy a Call of Duty fiókunkkal összeköthessük a hibrid konzolt. Sok értelme nincs a dolognak jelenleg, mert nincs CoD játék a Switchre, de minek is lenne ott ez a lehetőség, ha a jövőben se tenné tiszteletét a CoD-széria a Nintendo konzolján? 

Hirdetés

Ez már csak azért is érdekes kérdés, mert egy Reddit felhasználó kiásta a hivatalos oldal kódjából, hogy az itt látható felületben el van rejtve egy Nintendo Switch fiókos bejelentkezési lehetőség is az Xbox és Steam gombok között.

Ha már bejelentkeztél a profiloddal, akkor a Switch összekapcsolásos lehetőség megjelenik az összes többi opció között.

A Nintendo Switch Redditen arra számítanak a játékosok, hogy az Activision majd a Call of Duty mobilos verzióját fogja áthozni a hibrid gépre, de ki tudja. Lehet, hogy egy darabkát még a Modern Warfare-ből is megkapunk. Egyelőre csak találgathatunk. Ti mire tippeltek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)