Hirdetés

Call of Duty Online - Amerika Kapitány szolgálatra jelentkezik

|

Chris Evans játssza a főszerepet a legújabb reklámban, ami az online lövölde hangulatát egy 'murica felkiáltásba csomagolja.

Hirdetés

Mindig számíthatunk Amerika Kapitányra, hogy válaszoljon, ha hívja a kötelesség. A legutóbbi Call of Duty Online trailerben legalábbis ez történt. Alig pár másodpercre tűnt fel Chris Evans a képernyőn, de ennyi elég volt neki, hogy rendbe rakja az arcokat.

A CODO egy Kínában régóta működő, ingyenesen játszható kiadása a jól ismert lövöldének. A játékosok a beépített üzletben vásárolhatnak kiegészítőket karaktereiknek, testre szabhatják őket, és lövöldözhetnek velük a Modern Warfare és a Black Ops epizódokból ismerős térképeken. Van rá esély, hogy a program a jövőben a világ többi részén is megjelenik majd, de az Activision néhány ködös kijelentésen kívül még nem közölt konkrétumokat ezzel kapcsolatban.

Ti játszanátok a Call of Duty ingyenes változatával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)