Hirdetés

A második világháborúba visz az új Call of Duty?

|

Feltűnt néhány érdekes fotó az interneten, amelyek alapján egyre biztosabbnak tűnik, hogy a széria szakít a modern hadviseléssel és visszatér az alapokhoz.

Hirdetés

Sokan úgy érzik, hogy az évente érkező, modern időkben játszódó részek már kezdenek unalmassá válni, miközben a második világégést bemutató játékok egyre ritkábbak a piacon. Már korábban is sejteni lehetett, hogy az Activision lövöldéjének következő része visszahozza a témát a játékosoknak, most pedig még biztosabbnak tűnik a dolog.

Egy rTwGNaywaoaLh nevű Reddit felhasználó tette közzé azokat a képeket, amelyek állítása szerint a Sledgehammer Games készülő Call of Duty címéhez kapcsolódnak. Ráadásul, ha hihetünk neki, akkor ő volt az, aki az Infinite Warfare-ről is infókat szivárogtatott ki tavaly, csak azóta bannolták a régi fiókját.

Ha valódiak a képek, akkor úgy tűnik, hogy a kiadó tényleg vissza szeretné vinni a szériát a gyökereihez, és jó esély van rá, hogy végre kapunk egy látványos, második világháborús játékot.

Persze azért ne rohanjunk azonnal örömtáncot járni, időközben a kamu borítókról ismert Fakes Forge oldal is készített egy ilyen szép artot, maradjunk nyugodtan szkeptikusak a kérdésben.

Ti örülnétek annak, ha idén nem egy modern rész jelenne meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)