Hirdetés

Call of Duty - na idén már tényleg szebb lesz!

|

Egy belsős informátor szerint a Sledgehammernél készülő Call of Duty lényegesen szebb lesz, mint amiket az Infinity Ward és a Treyarch elénk vetett az utóbbi években.

Hirdetés

A Call of Duty: Ghosts bár az eladásokat tekintve elfogadhatóan teljesített, de azért már jóval kevesebb embert sikerült meggyőzniük, mint korábban. Az Activision szerencsére nem ugrott fejest Dagobert Bácsi módjára a frissen bezsebelt dollárokba és nem feledkezett meg teljesen a morgolódó gamerek jelentős méretű csoportjáról sem, hanem inkább tett valamit a sorozat jövője érdekében.

Amint arról már beszámoltunk, a korábbi kétcsapatos megoldás helyett mostantól három stúdió, az Infinity Ward, a Treyarch, és a Sledehammer lesz felelős a széria újabb darabjaiért. Ez azt jelenti, hogy minden csapat egy évvel tovább fejlesztheti játékát, ami majd a minőségen is meglátszik. Eric Hirschberg, a stúdió vezetője megfogadta, hogy valódi next-gen élményt nyújtanak nekünk.

A belsős információkkal rendelkező, általában megbízhatónak bizonyuló Pete Dodd, vagy becenevén Famousmortimer szerint Hirschberg lelkesedése a kollégáinál is ugyanúgy megvan. A NeoGAF-en elmondta, hogy az új Call of Duty grafikailag hatalmas ugrás a Ghostshoz képest.
 

Bár sokan inkább a Treyarch vagy az Infinity Ward-féle Call of Dutyk miatt örülnek a fejlesztési ciklus meghosszabbításának, de a Sledgehammer sem most kezdett bele a fejlesztésbe, ebben is biztosak vagyunk.

Elhihetjük ezt még ennyi idő után? Állítólag a Ghosts is szebb volt a Black Ops II-nél...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)