Hirdetés

Újabb jel utal rá, hogy a múltba visz az idei Call of Duty

|

Várhatóan a 20. században találjuk majd magunkat, a világháborúk mellett így akár Vietnam is szóba jöhet.

Hirdetés

Sokáig az volt a fejlesztők álláspontja, hogy a technikai fejletlenség miatt az első világháborút nem lehet olyan szórakoztatóan feldolgozni egy lövöldében, mint a másodikat, de a Battlefield 1 bizonyította, hogy erre az időszakra is fel lehet húzni egy izgalmas játékot. Lehet, hogy a Call of Duty is ebbe az irányba tart.

A Sledgehammer Games ugyan még semmilyen konkrétumot nem árult el, a csapat hivatalos Twitterén és a stúdiót alapító Michael Coundrey falán is megjelent egy-egy újíévi jókívánság a napokban:

Az elsőn látható mechanikus megoldás egyértelműen egy korábbi időszakra utal, és a másodikon látható M1911 is a '80-as évekig volt rendszeresen használt fegyver a hadseregben.

Ebből arra következtethetünk, hogy a hadszínteret ezúttal az 20. század biztosítja majd. Egy korábbi pletyka alapján az a legvalószínűbb, hogy Vietnamba utazunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)