Hirdetés

100 millió ember, aki nem utálja a Call of Duty-t

|

Nem szereted a Call of Duty-t? Nos, úgy néz ki, hogy egy nagyobbacska országot meg lehetne tölteni azokkal, akik viszont igen.

Hirdetés

Sokszor viccelődtünk vele, hogy ha az internet tényleg valós képet adna a világunkról, akkor mindenkinek lenne legalább három macskája, nem lenne minden második embernek iPhone-ja, illetve a Call of Duty szerverekre kísérteties csend borulna.

Az Activision a ma este, helyi idő szerint 19:30-kor megmutatja a világnak a Call of Duty: Ghosts multiplayerét és kedvcsináló gyanánt küldött is nekünk egy képes statisztikát arról, hogy mennyien is játszanak a sorozattal. A Call of Duty: Ghosts előzetesünkben már leírtunk nektek mindent, amit eddig tudni lehetett a többjátékos módról, viszont az Infinity Ward még készül egy-két meglepetéssel.

Természetesen a Call of Duty: Ghosts multiplayer revealt is élőben közvetítjük nektek a GSO-n, viszont addig is böngészgessétek át, hogy hogy is néz ki a világ legsikeresebb FPS-e, számokban. Ha a Call of Duty: Black Ops 2 statisztikái érdekelnek, a Treyarch rendszeresített egy oldalt, ami valós időben mutatja meg, hogy mi is történik éppen a szervereken.

Érdekes módon az esemény kezdete után fél órával a CD Projekt is mondani akar majd valamit a The Witcher 3: Wild Hunttal kapcsolatban, úgyhogy egy meglehetősen izgalmas napnak nézünk elébe. Ti mennyi golyóval járultatok hozzá a fent látható statisztikákhoz?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)