Hirdetés

A következő Call of Dutyban nem lesznek jetpackek, az is kiderült, miért

|

A Treyarch már készül a következő Call of Duty epizód fejlesztésére, és ugyan sok mindent nem árultak el a projektről, az már biztos, hogy jetpack nem lesz benne.

Hirdetés

A Treyarch stúdió dizájn vezetője David "Vahn" Vonderhaar szeretné, ha tudnátok, hogy gyűlöli a jetpackeket, és valószínűleg soha többé nem fogja berakni őket egyetlen játékba sem. Ezt Twitteren közölte a rajongókkal, akik már izgatottan kérdezgetik a fejlesztőt a következő Call of Duty tartalmáról, amit egyébként a Treyarch fog leszállítani 2020-ban.

Hirdetés

Vonderhaar olvasott egy rajongói üzenetet, amiben a kedves játékos kifejezte szeretetét a jetpackek iránt. A fejlesztő egy határozott "NEM"-mel válaszolt, és mivel valószínűleg lendületből csapott rá a Caps Lockra, a közösség kifaggatta, hogy mi volt ez az őszinte fájdalomból feltört reakció.

"De rövid a memóriája mindenkinek. A legmagasabb ágra akasztottatok fel érte. Nem. NEM. Még mindig PTSD-m van miatta."

A Call of Duty: Black Ops 3-ban voltak jetpackek, és az új cucc meglehetősen megosztotta a közönséget. Voltak, akik imádták a mozgásnak ezen új formáját, de voltak, akik úgy érezték, hogy a fejlesztők egyre inkább eltávolodnak a Call of Duty élménytől. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy Vonderhaar örök időkre lemondott a röpködésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)