Hirdetés

Call of Duty websorozat Elite előfizetőknek

|

Az Elite-t tegnap fedték fel a nagyközönség előtt, ma már újabb részletek láttak napvilágot.

Hirdetés

Az Elite az Activision havidíjas szolgáltatása lesz a Call of Duty játékokhoz, exkluzív tartalmakkal, pályákkal, statisztikákkal és közösségi funkciókkal.

Az egyik fizetős szolgáltatás nem más lesz, mint egy webes sorozat, mely a Call of Duty sorozattal kapcsolatos. Eric Hirshberg, az Activision egyik fejese elmondta: "Már felvettük a kapcsolatot néhány hollywood-i tehetséggel, hogy egy videósorozatot készítsünk, melyet az Elite tagok nézhetnek meg. Ez a sorozat a Call of Duty-ról fog szólni."

Az még nem tisztázott, a sorozat animációs, vagy élőszereplős lesz-e, de Hirshberg szavaiból ítélve inkább utóbbi.

A részletekre vonatkozóan ezt mondta: "Addig nem fogunk több információt szolgáltatni, amíg nem tudunk mutatni valamit. Ez pedig még idén megtörténik."

Nos, egy Call of Duty sorozat nem is olyan rossz ötlet, kíváncsian várjuk ennek a megvalósulását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)