Hirdetés

Call of Duty: Vanguard, Age of Empires IV és Shadow of War - ezzel játszunk a hétvégén

|

Háborút vívunk a múltban, a jelenben és a jövőben, sőt még fantáziavilágokban is. Így kapcsolódunk most ki.

Hirdetés

Az a jó a bétákban, valamint a technikai és stressztesztekben, hogy az első kézből szerzett tapasztalatok valamelyest megkönnyítik a döntést vásárlás előtt, még ha segítségükkel nem is alkothatunk mindig teljes képet egy adott játékról.

Most két, sokak által várt játék multijába is belenézhetünk, de az is könnyedén talál más elfoglaltságot, akit e pillanatban nem hoznak lázba sem a második világháborús, sem pedig a középkori összecsapások. Mutatunk is pár alternatívát alább.

Hirdetés

HP - Call of Duty: Vanguard béta pörög ezerrel, mellette frissítésnek egy kis Modern Warfare. Sajnálom, a világon semmi izgalmasat nem tudok most hozzátenni, ennyire beszűkült FPS-spektrumon mozgok játékos óráimban. Az őszi időváltozás lehet az oka.

Paca - Megint nekifutok a Call of Duty: Vanguard bétájának, de nem remélek tőle túl sokat az első kör után. Belenézek a Warzone-ba is, rég nem jártam arrafelé, ennél nagyobb terveim most nincsenek.

Zs - A Fallout: New Vegas nem halad saját magával, nekem pedig elég sűrű hetem volt, így ezen a hétvégén is a Mojave Wasteland romjai között guberálok majd, időnként a hátam mögé kukkantva, nehogy meglepjen egy Deathclaw, vagy egy szánalmas Fiend. 

Gucs - Az elmúlt időszakban jó néhány játékkal sikerült végeznem, és még a Hades stáblistájáig is eljutottam, szóval a hétvégén azt hiszem, lazulós Rocket League lesz terítéken. Aztán jövő héten megérkezik a Diablo II remaster, ami lehet, annyira beszippant majd, hogy még játékajánlót se tudok írni.

Szada - Csak magamat tudom ismételni: a Hades pörög maximum fokozaton, hiszen a játék eleve arra van kitalálva, hogy egy "végigjátszás" után visszamenj még párra. Addig nem lesz nyugtom, amíg ki nem játszom a lelket is a Supergiant Games többszörösen díjnyertes címéből, amely minden tekintetben csillagos ötös élmény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


MattMadzz - Hétvégén felcsapok tesztelőnek, csak a Call of Duty: Vanguardot és az Age of Empires IV-et fogom pörgetni. Előbbi nem nagyon mozgat, hiszen a 2019-es Modern Warfare még mindig kielégíti az FPS-ek iránti vágyaimat, utóbbi azonban régi nagy kedvencem, szóval nagyon bízom benne, hogy egy élvezetes, minden szempontból a mai elvárásoknak megfelelő játékot sikerült összehozni.

Szabi - Most épp a Shadow of Warra vagyok ráakadva a Game Passból. Imádtam az első részt, és bár sokat nem fejlődött a játékmenet, annyi újdonság azért pont került bele, hogy kedvem legyen továbbjátszani. Ráadásul remekül használják a a tolkieni mitológiát - aki rajongó, az gyakran csettint majd elismerően, ahogy újabb és újabb utalás kerül elő a fantasy nagymester valamelyik művéből.

Kivi - Én is nyüstölni fogom a Call of Duty: Vanguard bétáját, de ezúttal PC-n, és végre a hagyományos multiplayert. A 2v2 és a 3v3 meccsek nem igazán tetszettek, de a pörgős Blitz mód rengeteg játékossal ígéretesnek tűnik.

Chava - Még mindig nem értem a Life is Strange: True Colors végére, de talán majd most sikerül befejeznem Alex Chen történetét. Utána minden valószínűség szerint kipróbálom, milyen élményeket tartogat a csomagszállítás egy tóparti kisvárosban, azaz ha nem jön közbe semmi, akkor a Lake következik.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)