Hirdetés

Call of Duty: Vanguard-csalót csípett nyakon Dr Disrespect

|

A doki nagy lendülettel és lelkesedéssel ugrott neki egy újabb napnak a Vanguard csataterein, amit aztán egy trükkös srác hamar le is tört.

Hirdetés

Már mindenki tudja, hogy a Sledgehammer Games új üdvöskéje nem sikerült hibátlanul, de az FPS-rajongókat ez nem tántorította el. Számtalan katona vonul ki minden nap a Call of Duty: Vanguard csatatereire, hogy ott aztán fejbe lőjek őket a falakban rejtőző ellenfeleik.

Sajnos tény, hogy az online lövöldék (és kifejezetten a Call of Duty) mindig is a csalók közkedveltjátszóterei voltak. Ez Vanguarddal sincs másképp, ahol az egyik ügyeskedő srác pont Dr Disrespectet találta meg, miközben ő éppen streamelt.

Hirdetés

A játékvilág egyik legismertebb alakja alapvetően élvezi az új CoD-ot, így amikor tegnap leült streamelni, akkor nagy lelkesedéssel kezdte kilistázni a céljait és terveit a Vanguard futamidejére. Az egész adását úgy indította, hogy "úgy érzem, ez egy remek nap lesz", majd agyonlőtték egy fal belsejéből.

Egy picit enyhített a seben a pillanat, amikor a csaló átesett a textúrán, szóval legalább lelepleződött.

A Call of Duty: Vanguard és Warzone is hamarosan megkapja majd a RICOCHET névre keresztelt csalás elleni védelmet, de addig a vicceskedvű srácok szabadon rohangálnak a virtuális térben. Remélhetőleg azért a Sledghammer nevéhez hűen lengeti azt a ban kalapácsot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)