Hirdetés

Vietnámban játszódhat a következő Call of Duty rész

|

Több szivárgás is utal arra, hogy a soron következő játék a Black Ops univerzumának része lesz, de a Vietnam alcímen fut majd, és a hidegháború ezen fontos hadszínterét mutatja be.

Hirdetés

A tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare hatalmas siker lett, és a jelek szerint az Infinity Wardnak esze ágában sincs abbahagyni a hozzá érkező tartalmak gyártását. A széria rajongóinak jó évük van, hiszen idén már kapásból megjelent két CoD játék, ha figyelembe vesszük a Warzone-t, illetve a Modern Warfare 2 Campaign Remasteredet, de ettől függetlenül bizony a háttérben készül a következő nagy cím, melyet a Treyarch rak össze.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk, a játék megjelenését az őszi szezonra várhatjuk, és nagyon úgy tűnik, hogy ugyan a Black Ops alsorozat univerzumában játszódik majd, de elszakad majd ettől a bejáratott névtől. Három különböző forrás, a TheGamingRevolution nevű YouTube csatorna, a CoD hírekben korábban megbízhatónak bizonyult Charlie Intel, és az iparági forrásokkal bőségesen ellátott kotakus újságíró, Jason Schreier is arról számolt be, hogy az új játék a Call of Duty: Vietnam címet viseli majd. 

A hidegháború legfontosabb hadszínterére való visszatérés jó ötlet lehet, hiszen a legutóbbi két rész a modern hadviselést állította a középpontba, így az ettől való elszakadás egy kis változatosságot hozhat, a franchise-nak. Persze egyelőre nem hivatalos információkról beszélünk, tehát mindenképp érdemes megvárni a Treyarch vagy az Activision bejelentését, ami remélhetőleg már nincs olyan messze. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)