Hirdetés

A Call of Duty sorozat visszatér a gyökereihez

|

A sci-fi téma sokaknak nem jött be, így az Activision kihátrál a jövőből és visszavinné a szériát oda, ahonnan jött.

Hirdetés

Megjött az Activision utolsó 2016-os negyedéves jelentése, amiben jól látható, hogy kiadó vezetősége idén sem fog éhen halni.

Ebben nem kis része volt a Call of Dutynak, ami mindentől függetlenül sikeresen megszerezte az év legnépszerűbb sorozata címet a nemzetközi piacon. Amerikában már ez volt a 8. év hogy a CoD ült a piramis csúcsán.

Az Activision történelmében egy újabb csúcspont jött el. Az egyes Call of Duty részeket összegezve 51 millió aktív felhasználó lövöldözött az online csatatereken. Ez valószínűleg azért is jött össze mert a jelenlegi konzolgeneráció játékainak top 10-es eladási listájában 3 helyet is CoD címek foglaltak el.

Mindezek ellenére nem teljesen elégedett a kiadó, mivel a Call of Duty: Infinite Warfare nem hozta azokat az eladási számokat, amire számítottak. A kiadó főnöke, Eric Hirshberg szerint a sci-fi téma "nem rezonált" a sorozat eredeti rajongóival (pedig a rengeteg fanyalgás ellenére messze jobb játék lett, mint amit vártunk tőle).

A pénzügyi jelentésben elég erősen ki van húzva a sor, miszerint a "Call of Duty sorozat visszatér a gyökereihez". Az idei epizódért a Sledgehammer Games felel, és ha jól értelmeztük, akkor visszavisznek bennünket a világháborús időkbe, ahol a széria 2008 óta nem járt. Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)