Hirdetés

Máris megsokszorozta játékosai számát a Call of Duty: Warzone

|

Még egy hét sem telt el a megjelenése óta, de már 15 millióan vetették magukat a Call of Duty: Warzone küzdelmeibe.

Hirdetés

Csupán néhány napja debütált a Call of Duty: Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale módja, a Warzone, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy tömegek próbálják ki, ráadásul nem úgy tűnik, hogy megtorpanna a növekedés. Az indulást követő második nap végén még "csak" 6 milliónál járt a cenzus, azóta viszont több mint kétszer annyian ugrottak bele a Warzone meccseibe.

Hirdetés

A PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhető Warzone ugyanis időközben elérte a 15 millió játékost számláló mérföldkövet, és az utóbbi napok trendjei alapján ez az érték csak tovább fog emelkedni. A Call of Duty hivatalos Twitter-oldalán a fejlesztők megköszönték a játékosok rajongását az alábbi bejegyzéssel.

A Warzone egyébként még beta verzióban működik, tehát a közeljövőben is számíthatunk változtatásokra, illetve a fejlesztőcsapat már teszteli a 200 fős mérkőzések lehetőségét is.

Ti próbáltátok már a Call of Duty: Warzone-t? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)