Hirdetés

Call of Duty: Warzone 2.0, Goat Simulator 3 és Pentiment - ezzel játszunk a hétvégén

|

Középkori rejtélyek nyomába eredünk, kecskének képzeljük magunkat, és repülőből ugrunk ki, hogy utána lelőjenek minket.

Hirdetés

Még nincs vége az évnek, és vár ránk néhány izgalmas megjelenés (többek között a World of Warcraft: Dragonflight, a Warhammer 40,000: Darktide, a Marvel's Midnight Suns, a Need for Speed Unbound és a The Callisto Protocol), de már kezdjük kicsit azt érezni, hogy túl sok a jóból. Ha így haladunk tovább, még a nyugdíjas éveinkben is az elmaradásainkat fogjuk pótolgatni. De tudjátok, mit? Ennél sose legyen nagyobb gondunk!

Hirdetés

HP - Már nem emlékszem rá, hogy pontosan ki ajánlotta a Microsoft éjszakák keretében a Vampire Survivorst, de innen is ölelem őt, s édesanyját is, mivel most minden szabadidőmet ez a játék emészti fel hasztalan. A God of Wart meg ki fogja végigjátszani rendesen? Szégyen!

mazur - Sajnos most nem nagyon lesz időm játszani, amihez semmi köze a God of Warnak, hiszen nyilván nem a munkahelyi és otthoni kötelezettségeim rovására játszottam vele, elvonva az időt a sokkal fontosabb dolgoktól. Maximum napi egy órát játszottam vele, azaz... hmm... nahát, már két hónapja megjelent?

Csirke - Nehéz a a God of War Ragnarök után leülni más játék elé, de a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me és a Pokémon Scarlet teszt sem írja meg saját magát. Dolgozni kell, nincs mese. 

Paca - Annyira tetszett a Goat Simulator a Game Pass fesztivál utolsó napján (főleg amikor nem tudtam játszani, csak irányíthatatlanul pörögtem a levegőben), hogy bele is vágok a folytatásba, a Goat Simulator 3-ba. Igazából nekem elméletben tökre feküdnie kellene, mert szeretem azokat a játékokat, amik teljesítendő feladatok listáit vetik elém, de azért nem baj, ha működnek is. Meglátjuk.

Kaci - Lassan de biztosan haladok a God of War Ragnarökkel, a következő néhány napomat még egész biztosan ez tölti ki. Közben persze készülni kéne a World of Warcraft Dragonflight megjelenésére is, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy idén túl sokat fogok raidelni az új világban. Talán majd a karácsonyi hajtás után, addig csak kisebb projektekbe merek belefogni.

Zs - A Game Pass ismét feladta a leckét, hiszen a közelmúltban bekerült a kínálatba a Somerville és a Pentiment is, de szerintem az utóbbiba ugrok fejest, mert még sosem csalódtam az Obsidianben, és arra is remek materiál, hogy gyakoroljam a németet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szada - Bekerült a Game Passba az Obsidian különleges szerep- és kalandjátéka, a Pentiment, amit már nagyon vártam, és az első pár órányi játék alapján nem is okozott csalódást, félek, hogy ebbe még nagyon sok óra bele fog szaladni, valószínűleg ezen a hétvégén is, amikor éppen nem a Marvel SNAP pörög.

Hunter - Megjött a Dragonflight új kasztja, elindult a League of Legends 2023-as előszezonja, és közben a Call of Duty: Warzone 2.0 is megjelent. A hétvégi elfoglaltságom annak fényében változhat, hogy melyik másodpercben teszitek fel a kérdést. Annyi biztos, hogy a Dracthyr Evokeremet át fogom futtatni pár M+-on, hogy a Dragon Isle-re már acélosabb szerelésben érkezhessek meg a kiegészítő megjelenésének napján.

MattMadzz - Enyhén elhavazva érzem magam, hiszen a League of Legends új előszezonja jó sok újdonságot hozott a játékba, közben pedig én is ráfordultam a Warzone 2.0 új módjaira (erről lesz is nektek mondandóm), mindezek mellett pedig már hegyezem az érzékszerveimet a Need for Speed Unboundra, ugyanis nekem kifejezetten bejönnek a játékban látható grafikai elemek, nagyon várom a megjelenést, de ezen a hétvégén is bőven van mivel játszanom.

Kivi - Ezen a hétvégén is a Modern Warfare II fog pörögni - meg még várhatóan elég sokáig, de a többi kedvencemről és az indie címekről sem fogok megfeledkezni. Folytatom a camo grindot, de nagyon kíváncsi vagyok a DMZ módra és persze a Warzone 2.0-ra is.

Chava - Mielőtt újfent elkötelezném magam egy nagyobb játék mellett, másodjára is nekimegyek a Pentimentnek, mert nem vagyok róla szentül meggyőződve, hogy első alkalommal mindig a legkedvezőbb eredménnyel járó döntést hoztam. Aztán lehet, hogy nincs is ilyen. Utána pedig valószínűleg ránézek a Somerville-re is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)