Hirdetés

A Call of Duty: Warzone fejlesztői 200 fős meccseket tesztelnek

|

A közeljövőben megnövekszik majd az egy pályára ugró CoD harcosok száma.

Hirdetés

A héten végre megjelent a sokat pletykált Call of Duty: Warzone, az emberek pedig özönlöttek is a szerverekre egymást gyilkolni. A CoD alkotói számtalan kisebb-nagyobb aprósággal tekertek egyet a battle royale formulán, az egyik ilyen a 150 fős létszám bevezetése. Hamarosan ezt tovább növelik, a fejlesztők már 200-as meccseket tolnak a stúdióban.

Hirdetés

A stúdió feje, Patrick Kelly a USA Todaynek adott interjújában említette a változtatást, ami valószínűleg nagyon közel van már.

"Úgy gondolom, hogy a világ, amiben játszunk tagadhatatlanul egyedi. Például mi 150 szereplős meccsekkel indultunk, amikor általában 60-100 a megszokott. Igazából már azt is elmondhatom, hogy mi már 200 résztvevős meccseket tolunk. Ezt a változtatást nemsokára élesítjük is."

Jelenleg mind a Call of Duty: Modern Warfare rajongói, mind az ingyenesen játszó battle royale tábor elégedett a Warzone-nal. Meglátjuk, meddig tart ki a lelkesedés. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)