Hirdetés

Több mint három magyarországnyi ember próbálta már ki a Call of Duty: Warzone-t

|

Előző héten jelent meg a battle royale alkotás, de már most elképesztő mérföldkövet tudhat maga mögött.

Hirdetés

Várható volt, hogy rengetegen fognak fejest ugorni majd a Call of Duty: Warzone-ba, hiszen teljesen ingyenesen játszható, és valószínűleg az is sokat nyomott a latba, hogy egy nagy múltú, még ma is népszerű szériához tartozik. Azonban még így is elég meglepő, hogy milyen ütemben növekszik a regisztrált játékosok száma.

Hirdetés

A Call of Duty hivatalos Twitter-csatornáján jelentették be a jó hírt, miszerint már több mint 30 millióan próbálták ki a Warzone-t. Ez önmagában is remek teljesítmény, de még ütősebb dolognak számít, ha figyelembe vesszük, hogy néhány napja még "csak" a 15 milliós mérföldkővel dicsekedtek a srácok.

Ha folytatódik ez a tendencia, és még több játékost tud majd bevonzani a játék, illetve persze az Infinity Ward is folyamatosan szállítja az új tartalmakat, akkor talán hamarosan már kijelenthetjük, hogy bizony új kihívója akadt az olyan népszerű battle royale címeknek, mint a Fortnite, a PUBG és az Apex Legends.

Ti kipróbáltátok már a Warzone-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)