Hirdetés

Egy csapat 78 öléssel tartja a rekordot a Call of Duty: Warzone-ban

|

A meccs játékosainak több mint felét ők intézték el, videón láthatjuk a világrekorder menetet.

Hirdetés

Ahogy megjelenik egy újabb battle royale játék, játékosok egy csoportja elkezd arra hajtani, hogy egy meccsen belül a legtöbb ellenfelét kiiktassa, míg mások kihalt házakban próbálnak meglapulni és kivárni a meccs végét. Lymaaxék az előbbi tábort erősítik.

Hirdetés

Lymaax, Zepa és Micka először 67 öléssel állítottak be rekordot, majd megdöntötték ezt két nappal később, amikor 73-ig jutottak, és most 78-nál tartanak, de nem kizárt, hogy mire ezt olvassátok, még feljebb lépnek. A Warzone-ban ugyebár 150 a limit, a háromfős módban 50 csapat küzd, így könnyen kiszámolható, hogy a játékosok 52%-a az ő fegyverük rossz végére került. 

Nektek mennyi az eddigi csúcsotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)