Hirdetés

Így kerülheted el a csalókat a Call of Duty: Warzone-ban és a Modern Warfare-ben

|

Ha konzolról játszol, és úgy érzed, PC-s csalók keserítik meg az életedet, csak egy apró áldozatot kell hoznod azért, hogy megoldódjon a probléma.

Hirdetés

Szerencsére a PlayStation 4 és az Xbox One generációjában a konzolos warez teljesen elhanyagolható. A gyakori leárazásoknak köszönhetően eleve kevesebben hajlanak a kalózkodás felé, de az is segít, hogy csak óriási lemaradással sikerül feltörni egy-egy rendszerszoftvert, így nem csak az illegálisan beszerzett játékok, de semmilyen, nem a hivatalos boltokból letöltött program nem futtatható a gépeken, minek következtében a hagyományos csalások nem használhatók.

Hirdetés

Ugyanakkor PC-n minden online játék esetében folyamatos a küzdelem a fejlesztők és a tisztességtelen játékosok között, és azon játékok esetében, ahol engedélyezett a cross-play, sajnos a konzolosok is áldozattá válhatnak. Bár a Warzone-ból eddig több mint 70000 csalót tiltottak ki, a probléma messze nem oldódott meg, mint az például a Redditen közzétett videókon is látható.

How do people get enjoyment out of this? 150+ kill aimbot and can't report because crossplay from r/modernwarfare

A legjobb, amit konzolosként tehettek, a cross-play kikapcsolása, amit jelenleg is sokan alkalmaznak. A szükséges kapcsolót az Options menü Account fülénél találhatjátok meg, rögtön az első helyen; állítsátok a Crossplay-t Disabled állásba, és így csak PlayStation 4-esekkel vagy Xbox One-osokkal kerülhettek össze attól függően, ti melyik platformon játszotok. Remélhetőleg az Infinity Ward még jobban bekeményít, és hamarosan PC-n is lehet majd békésen küzdeni az első helyért.

Ti mennyire érzitek problémásnak a csalók jelenlétét a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)