Hirdetés

Összezárják a Call of Duty: Warzone csalóit, egymást fogják boldogítani

|

Nehezen lehetne jobb büntetést kitalálni azoknak, akik szeretnék tönkretenni mások játékélményét.

Hirdetés

Csalók időről időre felbukkannak a különböző multifókuszú játékokban, ez alól a Call of Duty: Warzone sem kivétel. Az Activision és az Infinity Ward csapata azonban meglehetősen kreatív megoldást talált arra, hogy elvegye a csibészek kedvét a huncutkodástól.

Hirdetés

Számos fontos újítást vezettek be a csalókkal kapcsolatban. A játék most már például értesítést küld arról, ha bannoltak egy olyan huligánt, akit mi jelentettünk. Hamarosan még egyszerűbb lesz azon játékostársak jelentése, akik nem tisztességes eszközökkel küzdenek a győzelemért, a killcamen és a spectator view-n keresztüli reportolás lehetősége a fejlesztők szerint már nemsokára elérhetővé válik. 

Mindezeknél sokkal ravaszabb megoldás azonban az, hogy a nyakon csípett csalókat a rendszer külön lobbykba fogja pakolni, azaz miután kiderült, hogy valaki csaláshoz folyamodott, a jövőben már csak és kizárólag hozzá hasonló zsiványokkal játszhat együtt, vagyis egymás életét fogják megkeseríteni, nem pedig a miénket. Elegáns módszer ez arra, hogy megnevelje a cheatereket, bár ez talán olyan vállalás, amelyet sosem sikerülhet teljesíteni. 

Arról, hogyan kerülhetitek el a csalókat a Warzone-ban és a Modern Warfare-ben, itt írtunk bővebben

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)