Hirdetés

Vajon mit rejthetnek a Call of Duty: Warzone lezárt bunkerei?

|

Elképzelhető, hogy a Modern Warfare battle royale módja tartogat néhány meglepetést a játékosok számára.

Hirdetés

Lassan már teljesen általánossá válik, hogy a battle royale műfajú játékok tele vannak rejtett apróságokkal és különleges eseményekkel, amelyek a később érkező tartalmakra utalhatnak. Sok ilyet láttunk már például a Fortnite-ban vagy az Apex Legendsben, és lehet, hogy az Infinity Ward is átvette ezt a szokást.

Hirdetés

A játékosok már javában pörgetik a Call of Duty: Warzone-t, ami a Modern Warfare teljesen ingyenesen játszható battle royale mókája. Ebben a módban akár 150-en is lövöldözhetnek a Verdansk nevű, egészen méretes csatatéren, ami bizony tartalmaz néhány furcsa helyszínt és tárgyat. Például vannak nehezen megtalálható bunkerek, amelyekbe elméletileg csak akkor léphetünk be, ha tudjuk a hozzájuk tartozó kódot. Sajnos a rajongók még nem igazán tudtak bejutni egyikbe sem, így értelemszerűen sokan kíváncsian várják, hogy kiderüljön, mit rejtenek ezek a helyek.

Bizonyos épületekben telefonokat is használhatunk, amik csak hangot adnak ki magukból, de találni laptopokat is, amelyek viszont jelszót kérnek, így azokkal sem lehet mit kezdeni. Elképzelhető, hogy mindezek az easter eggek valami nagyobb dologra utalnak, amiről csak később fog lehullni a lepel, de az is előfordulhat, hogy valójában semmi jelentőségük.

Ha még többet szeretnétek megtudni a Warzone furcsaságairól, ajánlott vetni egy pillantást Drift0r videójára.

Szerintetek mire utalhatnak a zárt bunkerek és az egyéb apróságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)