Hirdetés

Fortnite stílusú események érkezhetnek a Call of Duty: Warzone-ba

|

Egy nagyon fontos aspektusban viszont van mit tanulnia a battle royale Call of Dutynak a Fortnite-tól.

Hirdetés

Egy a VentureBeatnek adott interjú során az Infinity Ward narratíváért felelős vezetője, Taylor Kurosaki arról mesélt, hogy a Call of Duty: Warzone kapcsán hasonló játékbéli események bevezetését tervezik, mint amilyeneket a Fortnite-ban is kapunk már hosszú ideje folyamatosan. Ez a döntés pedig tulajdonképpen cseppet sem meglepő. 

Hirdetés

Lehet ugyanis imádni vagy épp utálni az Epic Games csapatát és konkrétan a Fortnite-ot, de az bizonyos, hogy ez a játék forradalmasította narratíva szintjén a battle royale játékokat, és a rajongótábor megállás nélkül úgy érezheti, valamilyen irányba előrehalad a cselekmény, időről időre kapnak kisebb-nagyobb játékbéli eventeket, amik sokat dobnak az összhatáson.

Kurosaki külön kiemelte, hogy olyan grandiózus eseményekhez szeretnének a Warzone-on belül is eljutni, mint amilyen a Fortnite legendás fekete lyukas megoldása volt (a Chapter 2 felvezetéséről külön videót készítettünk mi is). Nyilván persze a Warzone esetében jóval kevesebb ökörködésre számíthatunk, nem fog beugrani Deadpool és bandája, de azt mindenképpen jó lenne látni, hogy időnként kicsit előrehalad a háttérben meghúzódó cselekmény az Infinity Ward battle royale játékában is. 

Szerintetek is szükséges van a Warzone-nak ingame eventekre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)