Hirdetés

Ha a Gulagba kerülsz a Call of Duty: Warzone-ban, ne használj csapdát!

|

Újabb videós példát láthatunk arra, miért nem éri meg.

Hirdetés

Aki a Call of Duty: Modern Warfare battle royale-os spin-offjában meghal, még visszaküzdheti magát, amennyiben megnyer egy 1v1-et a Gulag fürdőjében. Ezt némileg nehezíti, hogy azok, akik a sorukra várnak, köveket dobálhatnak, melyek ugyan nem sebeznek sokat, figyelemelterelésre teljesen jók.

Hirdetés

Meg arra, hogy aktiválják az olyan csapdákat, mint a claymore vagy az akna. Ezt most a népszerű streamer, TimTheTatman is megtanulhatta, aki maga elé dobott egy aknát, viszont valaki addig dobálta azt kővel, amíg nem aktiválódott. A killt is neki írta jóvá a rendszer, nem a vele párbajozónak. A videót a linken láthatjátok.

Hasonló történt korábban is egy redditezővel, ő egy claymore segítségével döntött el egy párbajt.

Killed someone in the Gulag by throwing a rock at their claymore. from r/CODWarzone

Mivel ez már az első naptól fogva működik, lehet, hogy sokatoknak nem volt újdonság, de akinek mégis, az most már tudja, és felkészültebben nézhet szembe a kihívással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)