Hirdetés

Erősebb lesz egy szimpla skintől a Call of Duty: Warzone egyik fegyvere

|

Emiatt sokan úgy gondolják, hogy megjelent egy pay-to-win játékelem a Modern Warfare mellé érkezett battle royale-ban.

Hirdetés

Rengeteg játékban találkozhatunk olyan kozmetikai tárgyakkal, amelyeket használva egyedibbé varázsolhatjuk például karakterünket vagy az általa szorongatott fegyvert, de valódi előnyt értelemszerűen nem ad a többi játékossal szemben. Viszont a jelek szerint a Call of Duty: Warzone egyik játékbeli skinje nem kizárólag egyetlen szerepet tölt be.

Hirdetés

A játékban feloldhatunk úgynevezett blueprinteket, amelyek valójában csak skinek, illetve átalakított modellek a fegyverekhez, így pusztán kozmetikai célokat szolgálnak. Ezért is lepődtek meg sokan, amikor kiderült, hogy az EBR-14 Line Breaker nevezetű változata valamilyen furcsa oknál erősebb, mint a standard verzió. Egy ChickenYug nevű Reddit-felhasználó be is mutatta az érdekes jelenséget.

Pay to win M14 EBR blueprints - Part 2 with new evidence - see comments from r/CODWarzone

Ahogy az látható a videóban, alapvetően csak ellenfelünk páncélját pusztítja el a fegyverrel leadott fejlövés, ám a Line Breaker skint használva már halálos egy ugyanilyen találat. Ráadásul mivel ezt a blueprintet csak a battle pass fizetős változatán keresztül érhetjük el, így érthető, hogy sokan pay-to-win játékelemként tekintenek rá. Egyelőre nem tudni, mi okozza ezt az egészet, de elképzelhető, hogy egy hibáról van szó, amit hamarosan talán már javítanak is a fejlesztők, ugyanis elég nagy visszhangja lett a dolognak.

Nektek is feltűnt, hogy erősebb a skinnel felturbózott fegyver?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)