Hirdetés

Ez lenne a Call of Duty battle royale játékának teljes térképe?

|

Az Activision legrosszabbul őrzött titka a Call of Duty: Modern Warfare-hez csatolt battle royale játék. Elvileg már a térkép is előkerült, pedig még be sincs jelentve.

Hirdetés

Már hónapok óta tartanak a szivárgások a Call of Duty: Modern Warfare battle royale módjáról. Azóta kiderült, hogy a címe Call of Duty: Warzone és valószínűleg külön is megjelenik ingyenesen játszható mókaként. Már nagyjából mindent tudunk, csak hivatalos bejelentés nem történt még, az Activision pedig kifejezetten morcos a szivárgások miatt.

Hirdetés

Hiába a kiadó jogászainak hosszú keze, a rajongók turkálása nem ért véget. Olyannyira nem, hogy egy Senescallo nevű adatbányász az egész térképet előkaparta. A lenti képen láthatjátok, hogy nagyjából mekkora területen zajlik majd a Warzone háborúja. Persze semmi sem hivatalos még, tehát ez sem tekinthető egyelőre konkrétumnak, de legalább elmerenghetünk azon, mekkora játékteret szeretnénk majd a CoD battle royal mókájában.

Egyes pletykák szerint az Activision március 10-én tervezi elindítani a Warzone-t. Korábbi pletykák azt rebesgették, hogy március 3-án lesz a hivatalos bemutató, mivel ez még nem történt meg, óva intünk mindenkit attól, hogy nagyon rápörgesse magát a jövő heti dátumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)