Hirdetés

Szent Patrik napja alkalmából a pénzüket akarja a Call of Duty: Warzone

|

Némi COD pontért egy koboldot is ráaggathatsz a flintáidra.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone ugyan ingyenesen játszható, de a karakterünk testreszabásához mélyre kell kotornunk a pénztárcánkban. Különböző mikrotranzakciós csomagok formájában vehetünk karakterkinézeteket, fegyverfestéseket, sőt akár egy tamagochit is, ami gyilkolással működik. A legújabb fizetős tartalom Szent Patrik napjának alkalmából érkezett.

Hirdetés

Két készlet is jött, az egyik Clover and Out névvel. Ebben találunk egy karakterkinézetet, két fegyverskint, 2 cuki kis függőt, valamint egy négylevelű lóherét mintázó matricát. A csomag ára 1100 COD pont.

Az ennél egy fokkal drágább kollekcióban két ütős fegyverskin mellett még egy kobold függő is lapul. Utóbbi biztos jól mutat majd a Kill Camokban.

Mivel a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Modern Warfare osztoznak a mikrotranzakciós üzleten, így a játék bármelyik részéhez is veszitek meg a fenti holmikat, azokat értelemszerűen eléritek a másikban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)