Hirdetés

Új móddal bővült a Call of Duty: Warzone, hétvégén pedig különösen megéri majd játszani

|

Az előző héten indult harmadik szezon még tartalmasabbá válik, lassan ki se látunk a különböző játékmódok közül.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas siker a Call of Duty: Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale játékmódja, a Warzone, amely a Season 3 indulásával bővül a négyfős csapatos játékmóddal, illetve visszatért az eredeti háromfős felállás is. A héten azonban kapunk még egy módot, amelyben a mesterlövészek és a shotgunt kiválóan forgató játékosok érvényesülhetnek a legjobban.

Hirdetés

A Scopes and Scatter Guns Trios nevű játékmódban ugyanis a térképen kizárólag snipereket és shotgunokat lehet szerezni, tehát jól meg kell gondolni, hogyan próbáljuk levadászni az ellenséges csapatokat. Ahogy a mód nevében kiderül, hármas csapatokban lehet játszani, de a bátrabbak persze megpróbálhatnak párban vagy egyedül is belevágni a csatába. A mód a hagyományos trió játéklista helyére kerül be, várhatóan korlátozott időre.

Hétvégén pedig a szintlépések és a fegyverek fejlesztése válik könnyebbé, ugyanis április 17. péntek este 7 órától kezdődően április 20. hétfő este 7-ig dupla tapasztalati pont és Weapon XP is jár mindenkinek. Az XP bónusz az összes Warzone és Multiplayer módban, illetve a Special Ops módban is egyaránt működik majd.

Ti pörgetitek még a Warzone-t? Kipróbáljátok az új játékmódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)