Hirdetés

Még sokáig velünk marad a Call of Duty: Warzone

|

Nagy valószínűséggel az újgenerációs konzolokon is élvezhetjük majd a battle royale mókát.

Hirdetés

Habár elvileg a Call of Duty: Modern Warfare spin-offjaként jelent meg az ingyenesen játszható Warzone, sejteni lehetett, hogy hosszú tárva terveznek vele a fejlesztők, hiszen különálló kliens készült hozzá. Most pedig meg is lett erősítve, hogy bizony nem lesz elfelejtve a játék, ha megérkezik a sorozat következő epizódja.

Hirdetés

Az Infinity Ward egyik rendezője, Taylor Kurosaki a GamerGennek adott interjújában érdekes dolgokat mondott a Warzone jövőjét illetően, így megtudhattuk például azt, hogy ez a játék fogja összekötni a Call of Duty különböző alsorozatait. A srácok egyfajta állandóként tekintenek a Warzone-ra, ami valószínűleg mindig jelen lesz, függetlenül attól, hogy a széria melyik alsorozata van éppen a reflektorfényben.

Egyébként az interjúból az is kiderült, hogy nagy valószínűséggel az újgenerációs konzolokra is meg fog jelenni a Call of Duty: Warzone, ami értelemszerűen okos döntésnek tűnik, ha valóban hosszú távra terveznek a fejlesztők.

Ti játszotok a Warzone-zal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)