Hirdetés

Tényleg holnap érkezik az ingyenes Call of Duty: Warzone, itt az első hivatalos előzetes

|

Két játékmóddal felvértezve startol el a Call of Duty spin-off.

Hirdetés

Nemrég már megnézhetünk egy gameplay videót a Call of Duty: Warzone battle royale módja kapcsán, most viszont végre-valahára befutott az ingyenes spin-off első hivatalos előzetese is, ami a Battle Royale és a Plunder játékmódot is megvillantja. Magyar feliratot is pattintottunk rá, bár itt őszintén nem sok dolgunk volt ezzel. 

Hirdetés

A Battle Royale módot felesleges túlmagyarázni: 150 játékos eshet egymásnak a hatalmas pályán, miközben a megszokott módon egy folyamatosan szűkülő körön belül próbálnak életben maradni - itt épp mérges gázok ölik meg azt, aki körök kívül reked. Valószínűleg az sem emeli meg túlzottan a pulzusotokat, hogy vezethetünk egy halom járművet, de akadnak azért itt igazi érdekességek is. Az egyik ilyen újfajta mechanika például a Gulag-rendszer: miután először lelőttek minket, nem halunk meg azonnal, hanem a gulágra küldenek, ahol egy az egy elleni küzdelemben kell bizonyítanunk egy másik játékos ellen azt, hogy érdemesek vagyunk a visszatérésre. Akkor sincs persze minden veszve, ha ezt esetleg elbukjuk, mert a csapattársak (háromfős osztagokba leszünk beosztva) feladatok teljesítésével is pénzt kereshetnek, majd kivásárolhatnak, visszahozhatnak minket. A feladatokért szerzett pénzt egyébként a Buy Stationöknél költhetjük el, például Killstreakseket vehetünk érte. 

A Plunder módról is essék azért pár szó: ez a játékmód tulajdonképpen verseny lesz az idővel. Játékbéli pénzt kell gyűjtenünk, ez a valuta pedig a folyamatos lootolásért, az ellenfelek likvidálásáért, és különböző megbízások teljesítéséért jár. 

Hazai idő szerint egészen pontosan holnap este 8 órakor startol el a Call of Duty: Warzone, ami még egyszer fontos hangsúlyozni, teljesen ingyenes. Ugyanakkor a Modern Warfare tulajdonosainak jár némi előny, ők például négy teljes órával korábban foghatnak bele az új mókába. Ti ki fogjátok próbálni a Warzone-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)