Hirdetés

Call of Duty - World at War II vagy Black Ops 3 lesz a következő?

|

Még pár hónapig biztosan nem lesz Call of Duty bejelentés, de a napokban több jel is utalt arra, hogy a World at War alsorozat új részét kapjuk meg, ahogy arra is, hogy a közönségkedvenc Black Ops folytatódik.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops 2 elég nagy siker lett, még a Ghosts megjelenése után is jóval többen játszottak vele, mint a folytatással (és ez inkább a BOII érdeme, mintsem a Ghosts hibája, fogjuk fel így). A Treyarch azelőtt javarészt gyengébb részeket gyártott, akkor viszont letett valami olyat, ami visszaadta számunkra a reményt.

Az Infinity Ward és a Sledgehammer után most újra a Treyarch a soros, így adott a kérdés, hogy ők is megpróbálnak-e valami újat, vagy inkább két többé-kevésbé bejáratott széria, a World at War vagy a Black Ops valamelyikét folytatják. Előbbi jelentheti azt, hogy visszatérünk a második világháborúba, ami tekintve a trendeket érdekes húzás lenne, de eddig erről szólt a legtöbb pletyka, kezdve az alábbi, Raj Patel, az Xbox közösséig menedzsere által posztolt képpel, melyen a morzekód a következőt takarja: "Az Xbox bemutatja, délelőtt 10 PDT/délután 1 PST, 2015. május 4."

Később Patel magyarázkodni próbált, hogy ez csak egy nem hivatalos kép, és nem teaselni akart.

Két héttel ezelőtt az AnonymusUK2015 az alábbi tweetet tette közzé, a kép állítólag a Call of Duty: World at War II leleplezési eseményéhez készült promóciós anyag.

Persze nem nehéz egy ilyet összedobni, de a korábban felbukkant dobozképen is ugyanez a logó szerepel, ugyanazzal a piros II-essel, mint a Patel által posztolt képen.

A kedélyeket a gyakran megbízható shinobi602 próbálta csillapítani, aki kijelentette: biztos forrásból tudja, hogy az idei Call of Duty nem a World at War 2 lesz.

Szokásához híven konkrétat nem mondott, de egy kérdésre válaszolva azt is megerősítette, hogy nem egy új alsorozatot kapunk, hanem egy folytatást, és mivel a Treyarch eddig az említett két alsorozaton dolgozott, kizárásos alapon az idei CoD a Black Ops 3.

Követjük a fejleményeket, de az Activision vagy a Treyarch megerősítéséig mindent kezeljetek pletykaként.

Ti melyiknek örülnétek jobban? World at War 2, Black Ops 3, vagy valami új?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)