Hirdetés

Call of Duty: World at War - Akciófigurák rajongóknak

|

Vannak emberek, akik bármit hajlandóak megvenni, ha annak köze van kedvencükhöz. Egész iparág épült erre a felismerésre.

Hirdetés

A McFarlane Toys megállapodást kötött az Activision-nel, aminek megfelelően novemberig leszállítják az üzletekbe a Call of Duty: World at War című második világháborús FPS-en alapuló műanyag akciófigurák első szériáját. Az igényesen kidolgozott figurák várhatóan 10-15 dollár körüli áron kerülhetnek a gyűjtők tulajdonába.

codfigura.jpg


Első körben négy katonát formálnak meg. Egy amerikai gyalogost M1 Garand karabéllyal a kezében, egy lángszórós és egy Thompson géppisztolyos tengerészgyalogost, továbbá egy Mark II Sten-t szorongató brit különleges kommandóst.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)