Hirdetés

Call of Duty: World at War II - felbukkant a dobozkép

|

Összesen egy epizódot élt meg a Call of Duty sorozat World at War ága, most viszont lehet, hogy a Treyarch visszanyúl a második világháborúhoz.

Hirdetés

Mint azt ti is tudjátok, a Call of Duty sorozat nagyon szerteágazó. Az első három rész után kezdődött a szétszakadás a Modern Warfare-rel, majd jött a World at War, a Black Ops (ez utóbbi kettő között azért volt kapcsolat), a Ghosts, és még idén megkapjuk az Advanced Warfare-t is.

Körbejártunk már néhány témát, de a széria visszakanyarodása a második világháborúhoz nem volt hosszú életű. Ugyanakkor egyre több fejlesztő nyúlik újra az 1990-2000-es évek népszerű témájához, és bár FPS szinte csak az Enemy Front volt (ami jól le is szerepelt, hagyjuk is), egy World at War folytatást szívesen fogadnánk. A PSU vette észre, hogy Amazonon felbukkant a World at War borítója, amin az egyébként is soron következő Treyarch logója szerepel az Activisioné mellett. Az Xbox One-os kerettel ellátott borítóra halványan rávésték, hogy hivatalos, de még nem végleges, és egyébként tényleg meglepődnénk, ha valódi lenne, szóval kezeljétek belátásotok szerint. A kiadó megerősítéséig még ne éljétek magatokat bele.

Megjelenés leghamarabb 2015-ben. Mit szólnátok hozzá, van még szufla a második világháború témájában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)