Hirdetés

Call of Duty: World at War - Kész horror!

|

Nem arról van szó, hogy ennyire borzalmas lenne a játék, csupán a fejlesztők egyik meglepetésére derült fény.

Hirdetés

A Call of Duty: World at War lesz a sorozat utolsó tisztelgése a második világháború előtt. Rengeteg potenciál rejlik még a témában, de az Infinity Ward után a Treyarch is búcsút int a második világégésnek. Néhány napja számoltunk be erről, s remélem, hogy azóta mindenki saját vérmérséklete szerint feldolgozta a bejelentést.



A november közepére tervezett megjelenésig sokat kell még aludni, de időközben zajlik a multiplayer béta, s újabbnál újabb képekkel és videókkal igyekeznek továbbra is fenntartani az érdeklődést.
Az egyik sima kooperatív lövöldözést mutat be, a másik pedig lerántja a leplet a Harmadik Birodalom hadigépezetéről. Ha eddig nem tudtátok volna, most megtapasztalhatjátok, miért is volt kora legjobb ármádiája a német. Spoilerezek... csúnyán hörögtek!




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)