Hirdetés

Call of Duty: World at War - Készen áll az első javítás

|

A játék még alig kapható, de az első javítás már várja a kedves játékosokat.

Hirdetés

Elméletileg a mai naptól beszerezhető a Call of Duty: World at War. A játékról megoszlanak a vélemények, van akinek nagyon bejön, van aki enyhén szólva rosszul van tőle. Én személy szerint jókat lövöldöztem, ám tény, hogy nem ez a kedvenc műfajom, és COD fan sem vagyok éppen. Vannak viszont ezrével akik azok, és olyanok is akadnak bőven akiknek bejön az új rész. Nekik jó hír lehet, hogy ahogy telepítették a várva várt játékot, már szedhetik is az első foltozást. A patch engedélyezi a modokat, minden játékmódban, valamint megszünteti azt a kellemetlen helyzetet, hogy minden egyes alkalommal amikor dedikált szervert indítunk, be kell gépelnünk a licensz kulcsot. A javítás után pedig játékunk ezután automatán szól majd, ha esetleg újabb patch érkezne. Nosza, akit érint fáradjon ERRE, és tépje le a szép, méretes kis tapaszt.

call-of-duty-world-at-war_2008_08-20-08_08.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)