Hirdetés

Call of Duty: World at War - Pontos DLC megjelenés

|

Az Activision és a Treyarch a tovább gyúrja a multiban amúgy sem gyenge Call of Duty: World at War -t, egy DLC keretében

Hirdetés

Mint azt korábban is hírül adtuk, az Activision és a Treyarch semmilyen tekintetben sem kívánja elhanyagolni a talán utolsó (azért reméljük, hogy nem), második világháborús Call of Duty játékát, a Word at War-t. A legutolsó, 1.3-as patch megjelenése mellett még egy fontos dologra kell számítani márciusban, nevezetesen az első Call of Duty: World at War DLC-re. Az új csomag immáron hivatalosan is március 19-re lett datálva, és egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy ez csak az Xbox 360 ás a PS3 verziókra vonatkozik. A csak multiplayer tartalmak között egyaránt találunk majd dzsungeli és városi környezetet is, valamint a sokak által favorizált, és az összképet színesítő Nazi Zombie survival mód is egy új helyszínt kap. A PC-s megjelenést firtató kérdésre az Activision a diplomatikus „jön" választ adta. A Call of Duty: World at War DLC -t ugyan akkor valószínűleg nem ajándékba kapjuk, bár hivatalos árajánlatot nem kaptunk, a madarak egy 10 dolláros tételről csiripelnek. Szóval várunk.

 

waw_zombie.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)