Hirdetés

Call of Duty: World at War - Teljes bevezető videó

|

Izmos Call of Duty: World at War médiaanyag érkezett, melyben megtekinthetjük a várva-várt alkotás első öt percét.

Hirdetés

Rohamosan közeledünk a Call of Duty: World at War európai megjelenéséhez, hamarosan elözönlenek bennünket a játékról szóló bemutatók és kritikák, természetesen mindannyian szeretnénk kipróbálni a Treyarch alkotását és összevetni a negyedik résszel (bár ezt hivatalosan nem ajánlják, de erről majd később), valamint felhagyni a folyamatos előzetesek, éhségünk csillapítására kidobott videók olvasgatásával, nézegetésével. Belevethettük magunkat a nyilvános bétába, átérezhettük hangulatát és megtapasztalhattuk milyen változtatásokat eszközöltek a fejlesztők. Feltehetőleg elolvastátok az oldalon található bétára kihegyezett beszámolónkat, amennyiben kimaradt volna tessék ide kattintani és pótolni a hiányosságot. Néhány nappal ezelőtt megosztottuk veletek a Launch trélert, a most következő videóban megleshetjük a konzolos Call of Duty: World at War első öt percét. Elöljáróban csak annyit, a bevezető képsorok szerény véleményen szerint megérnek akár többszöri minőségellenőrzést is.  

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)