Hirdetés

Call of Duty: WWII - hát persze, hogy már a bétában is vannak hackerek

|

Ha valaki 82-11-ben van a meccs végén, akkor az valószínűleg nem azért van, mert egész életében erre készült.

Hirdetés

A Call of Duty játékosbázisát mindig is belülről mételyezték a csalók, akik megpróbálták tönkretenni mások szórakozását. Nem kellett rájuk sokat várni most sem, már a bétában felbukkantak.

Hirdetés

A bétában töltött 9 órám alatt én is belefutottam néhány csalóba. Voltak, akik wallhackkel játszottak, de a legtöbben csak simán bekapcsolták az aimbotot és ráfeküdtek a bal gombra. A leglátványosabbak egyértelműen azok a "Play of the Game"-ek, ahol ultrára van húzva az aimbot érzékenysége, és ilyeneket ránt:

Hogy mennyire súlyos a probléma, azt egyelőre nem sikerült felderíteni, mert egyes beszámolók szerint az adott játékos szinte minden meccsében volt legalább egy csaló, míg mások nem is találkoztak cheaterekkel. Nem lepődtünk meg, a kérdés inkább az, hogy hogyan kezeli majd a helyzetet a Sledgehammer. Reméljük, hogy átvesznek néhány fejezetet a Blizzard füzetéből és szó nélkül kivágnak mindenkit, aki bizonyítottan rossz útra téved.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)