Hirdetés

Call of Duty: WWII - a játékosok máris találtak érdekes glitcheket

|

Alig pár napja elérhető, az önkéntes katonák máris nekiestek a Call of Duty-sorozat legújabb részének is találtak is pár hibát, amivel lehet ügyeskedni a játékban.

Hirdetés

A napokban megjelent a várva várt Call of Duty: WWII, ami visszaviszi a sorozatot a második világháborús gyökereihez. A játék fogadtatása elég változatos, de általában véve elmondható, hogy azért egy jó alkotás kerekedett ki a Sledgehammer Games próbálkozásából. Természetesen a rajongók is neki estek a játéknak és már most sikerült rátalálni néhány érdekes trükkre.

Hirdetés

Amióta világ a világ, van a gamereknek egy csoportja, akinek az első reflexe, hogy megpróbáljon kizökkenteni egy játékot, bármilyen eszközzel. Ezek az emberek természetesen az új Call of Duty-val is próbálkoznak és sikerült találni néhány helyet, ahonnan ki tudtak lépni a pálya korlátai közül, ami azért érdekes, mert így pl. elérhetetlenné válnak a zombik számára.

Nem csak a multiplayer módban vannak érdekes jelenségek, az egyjátékos kampány partraszállásos pályáján is sikerült kiszabadulni a játék által nyújtott keretek közül és ezzel egy kicsit azt is megnézhetjük, hogy milyen sarkokat vág le a játék az optimalizálás érdekében.

Nektek hogy tetszik a Call of Duty: WWII?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)