Hirdetés

A Call of Duty: WW2 élőszereplős trailere a legjobb dolog, ami hétfő reggel történhet

|

Semmi köze a játékhoz, mégis tökéletesen átadja, amit a legtöbb Call of Duty rajongó érez.

Hirdetés

A Call of Duty játékokhoz nagyon régóta készülnek élőszereplős trailerek, ezek azonban általában ugyanarra a sémára vannak felhúzva: átlagembereket vagy színészeket helyeznek háborús helyzetbe, akik aztán rengeteg CGI robbanás közepette végiglövik magukat a másfél perces traileren.

Hirdetés

Ezúttal egészen más oldalról közelítettek a marketingesek. A WW2-vel a Call of Duty visszatér a gyökereihez, ettől pedig azt reméli az Activision, hogy rengeteg régi arc is visszatér majd játszani. Nekem is van pár haverom, akikkel legutóbb a CoD 2-t játszottuk együtt, és bár nagyon ritkán beszélünk, a legutóbbi találkozásnál nyilván feljött, hogy akkor az új részre rámegyünk-e. Ezen a vonalon operál az új trailer is:

Természetesen készült külön amerikai változat is belőle, ami nekem speciel közel sem tetszik ennyire. Sikerült annyira túltolni a dolgokat, hogy még a csapat is 8 emberes lett, ami egy 6v6 multiplayer játéknál bizony probléma.

A franciák is kaptak saját trailert, és szerencsére feliratozva van a cucc, úgyhogy ha nem beszélitek a nyelvet, az sem nagy probléma:

Ti hogyan várjátok a megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)