Hirdetés

Call of Duty WW2 - érzelmes trailerekből ismerjük meg a háború hőseit

|

Az Activision szeretné, ha nem csak ostoba NPC-kként, hanem valódi családtagokként tekintenénk majd az osztagunk tagjaira, ezért mindegyikükhöz készítettek egy saját videót is.

Hirdetés

A Call of Duty egykor képes volt arra, hogy valódi érzelmeket váltson ki az emberből, sőt, olyanok is akadtak, akik elpityeredtek egy-egy játék végén. Azóta ezt annyira nem nagyon sikerült elérni, a "Press F to pay respects" féle próbálkozások pont fordítva sültek el.

A Call of Duty WW2 megpróbálja majd emberi oldaláról bemutatni a háborút borzalmait, amit nem csak a főhős, hanem a teljes osztag átél. Velük leszünk hóban és sárban, így jobb, ha már most megbarátkozunk velük. Természetesen a főhős, Ronald "Red" Daniels is kapott sajt videót, de az osztag többi tagját is megismerhetitek, ha végignézitek az alábbi előzeteseket.

Nektek hogy tetszettek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)