Hirdetés

Call of Duty WWII - két NFL sztárral is találkozunk majd a játékban

|

A Call of Duty epizódokban immár évek óta szerepet kapnak különböző színészek, ezúttal azonban profi sportolókat szerződtetett az Activision.

Hirdetés

Kit Harrington, Kevin Spacey, Katee Sackhoff. Csak néhány azok közül a sztárok közül, akik külsőjét teljes egészében lemásolták a korábbi Call of Duty játékokhoz. A Call of Duty WWII-ben is lesznek ismerős arcok, legalábbis azok számára, akik nézik az NFL meccseket.

A napokban tette ki Twitterre az alábbi képet Le'Veon Bell, a Pittsburgh Steelers egyik játékosa, és a kiírás szerint nem csak ő, hanem egyik csapattársa, Alejandro Villanueva is bekerült a játékba. Villanueva egyébként maga is veterán, háromszor szolgált Afganisztánban, mielőtt 2014-ben a Steelershez szerződött, bajtársai megmentéséért pedig ki is tüntették.

Nem ők az első sportolók egyébként a Call of Duty szériában, a Black Ops III-ban szintén egy NFL játékos, Marshawn Lynch szerepelt. Az mondjuk biztos, hogy ha a 206 centis, 150 kilós Villanueva rohanna velem szemben a lövészárokban, a fekália is megállna bennem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)